En el moment menys esperat la vida fa un gir i tot allò que tens planejat se'n va en orris. Això és el que ens va passar ahir al vespre quan estàvem tranquil·lament a dalt de la Muntanya Pelada esperant que sortís la lluna plena. Ens avisen del Cau que s'ha detectat un positiu per covid al campament de l'Èlia i que cal anar-los a buscar a Unarre l'endemà al matí!!!! Em va costar molt creure-m'ho, portaven una setmana de campaments i ja donàvem per fet que havíem superat els dies més complicats, però mai es pot dir blat si no és al sac i ben lligat.
El nostre cap de setmana era tranquil, anàvem a Castellcir i a sopar a Castellterçol, jo era l'encarregada dels postres i abans de fer l'excursió cap a la Pelada ho tenia tot preparat a la nevera. Amb el retorn dels Ràngers tot canviava, cap de setmana i sopar cancel·lat, excursió cap a Unarre i començar amb els testos i les PCR. Per sort l'Èlia està immunitzada i ens hem lliurat del confinament.
El sopar amb els amics ha quedat reduït a una pizza tots tres a casa i postres de luxe que demà podrem tornar a repetir.
La recepta és del blog de La cuina de casa, fàcil i molt refrescant per l'estiu.
Ingredients: entre 4 i 6 persones, tot depèn d'on la serviu
- 300 ml de nata per muntar
- 120 ml de suc de llimona
- 225 gr de llet condensada
- confitura de maduixes
- melindros i maduixes per decorar
- Muntar la nata. Recordar que cal que estigui ben freda per muntar-la.
- A part barrejar la llet condensada amb el suc de llimona.
- Afegir-hi la nata i remenar amb moviment suaus evitant que s'abaixi.
- Posar en una màniga pastissera i reservar a la nevera un mínim de 4 hores.
- Preparar les copes amb la mousse, per sobre la melmelada de maduixa i decorar.