Després d'uns dies molt intensos, de moltes reunions i molts nervis, ahir el Jordi va jurar el càrrec com a Conseller del districte de Gràcia per Junts per Catalunya. Els que el coneixeu ja sabeu que al Jordi li agrada estar a peu del carrer, parlar amb tothom i lluitar pel país. De ben segur que aquesta etapa la viurà amb intensitat i amb il·lusió de posar el seu granet de sorra al districte de Gràcia. Els CriArMaEl et desitgem molta sort!
A casa l'hem rebut amb els crits de Conseller, Conseller!!! I a la taula en comptes de la típica crema de verdures de cada dia s'ha trobat aquests rotllets cruixents farcits de truita de patates, bacó, frankfurt, pernil i mooooolt formatge i decorats amb els colors de la senyera.
Ingredients:
- massa brick
- mantega
- el que més us agradi per farcir, en el meu cas he utilitzat:
- frankfurts
- bacó
- formatge de fondre
- pernil salat
- truita de patates
- formatge brie
- formatge emmental
- formatge de cabra
Preparació:
- La massa brick l'he comprat en un rotllo i m'ha anat molt bé. He tallat quadrats d'uns 25 cm.
- Agafar un quadrat i en un dels extrems posar una tira dels ingredients per farcir, en el meu cas:
- formatge emmental i truita de patates
- formatge de cabra i pernil salat
- formatge brie i frankfurt
- bacó, formatge de fondre i frankfurt
- Enrotllat tot fent un xurro.
- Així fer-ho amb tots els quadrats de massa brick
- Posar en una safata de forn coberta amb paper sulfuritzat.
- Fondre la mantega i amb un pinzell pintar tots els xurros.
- Coure al forn, preescalfat a 220º, fins que estiguin daurats.
- Treure del forn i amb un ganivet partir-los en dos.
- Tan són bons freds com calents.
Felicitats pel càrrec, segur fara bona feina i podrem arribar a ser independents. Una abraçada 😘 7n
ResponElimina