Ja portem 5 setmanes confinats i això s'està fent llarg. El dia a dia teletreballant, fent de mare, de mestre, de dona de la neteja, de cuinera... és dur. I a tot això cal afegir temps per fer videotrucades amb els amics i familiars, l'estona de fitness de cada dia i si és possible 45 minuts de caminada per dins de casa!!!! Sort en tinc que m'agrada mirar les coses pel costat positiu i penso que ja queda un dia menys!!!
Per la compra, aprofitem que en Jordi ha de sortir per fer algunes de les seves escapades solidàries repartint mascaretes, robes, gomes, bates, llençols, gel.... i passa pel mercat de la Boqueria i així tenim fruita, verdura, carn i peix de bona qualitat. El problema és la quantitat i els extres que porta. Aquesta setmana ha arribat amb aquestes galtes de porc de La Moianesa que calia cuinar.
Altres vegades les havia fet rostides durant hores, però tot buscant recepta per internet he trobat aquesta del blog sofregidet per fer-les amb olla a pressió que m'ha sorprès per la facilitat i rapidesa. Jo les vaig fer ahir, 24 hores de repòs fan que quedin més bones.
Les he acompanyat d'aquestes patates fregides arrodonides que vaig veure ahir a un vídeo d'instagram de Nandu Jubany, us recomano que seguiu les seves receptes de confinament.
- 4 galtes
- 2 cebes
- 2 pastanagues
- 6 grans d'all
- 2 fulles de llorer
- 2 gots de vi blanc
- 1 raig de Pedro Ximenez (jo he posat moscatell)
- oli
- sal i pebre
Preparació:
- Salpebrar les galtes i fer dos talls en forma de creu a la part més carnosa de la galta.
- Enrossir-les amb una mica d'oli a l'olla a pressió. Quan estiguin daurades reservar-les.
- Tallar la ceba a quadradets, la pastanaga a rodanxes i pelar els alls.
- Sofregir la ceba, pastanaga i alls fins que quedi tou.
- Afegir a l'olla les galtes, el llorer, els vins, sal i pebre i coure 35 minuts amb l'olla tapada.
- Si voleu podeu triturar tota la salsa o servir-la sense fer res.
Bonissimes!!!
ResponElimina