Ahir ens vem llevar ben d'hora per pujar el Montgrí per reivindicar la injustícia que s'està cometent amb els presos polítics i els exiliats. L'acció Cims per la llibertat ha consistit en assolir a la vegada 18 cims de Catalunya, cadascun d'ells escollit per un pres/presa o exiliat. En el nostre cas hem anat al Montgrí per reclamar l'alliberament de la Dolors Bassa.
La iniciativa ha superar totes les expectatives, la cua per pujar al Montgrí anava des de baix fins a dalt, era impressionant veure una filera de formiguetes grogues i de color corall anar pujant poc a poc. Quan hem arribat a dalt ha estat impossible entrar al castell, estava ple de gom a gom.
Aquí un recull de fotografies de la Mariona, l'Helena i en Francesc.
Des de dalt la boira no ens ha deixar veure la vista impressionant d'altres vegades però hem decidit que per sopar faríem un cim d'arròs de pals amb gambes de les medes, jejejeje!!!!
Ingredients:
- Arròs llarg
- Gambes pelades congelades (o no)
- all
- julivert
- oli
- sal
Preparació:
- Bullir l'arròs i refredar amb aigua.
- Coure les gambes descongelades en una paella amb una mica d'oli.
- Tallar l'all i el julivert ben menut i afegir a la paella de les gambes.
- Coure tot junt un parell de minuts i barrejar amb l'arròs blanc.
Moltes gràcies per la recepta! És un goig veure la quantitat de gent que ha participat en el Cim! Som molt grans!
ResponEliminaPetonets i molt bona setmana,
Olga