Avui els CriJoArMaEl estem de festa major i ho hem celebrat com cal a l'hora de dinar. Com cada any intento fer algun plat per sorprendre als comensals i avui aquests ous han estat els protagonistes.
Com podeu veure són els típics ous farcits que al tenir les clares arrebosssades semblen cassoletes i al farcir-les amb una mànega pastissera els dóna més volum, i fantàstics per servir com a tapa, ja que l'arrebossat els dóna consistència i no es trenquen al agafar-los.
La idea d'arrebossar les clares la vaig veure al facebook, no recordo de qui era la recepta, i el farcit de formatge és de collita pròpia.
Ingredients:
- 6 ous durs
- 200 gr de formatge tipus philadelphia
- 1 ou
- farina
- farina de galeta
- oli per fregir
Preparació:
- Pelar els ous, partir-los per la meitat i vigilant que no se'us trenquin separar els rovells i reseervar-los.
- Arrebossar les clares, primer fer-ho amb farina, després passar per l'ou i finalment per la farina de galeta.
- Fregir les clares en abundant oli i deixar sobre de paper absorbent per eliminar l'excés d'oli. Reservar fins al moment de servir.
- Barrejar els rovells amb el formatge fins aconseguir una crema ben fina. Posar dins d'una mànega pastissera i guardar a la nevera fins al moment de servir.
- Just abans de servir farcir les cassoletes amb la crema de formatge.
Bona idea!!!!!!!!
ResponEliminaHo provaré.
Petons