diumenge, 20 de març del 2016

Esponjós de xocolata blanca amb iogurt




Aquest matí se'ns presentava un dia tranquil, a casa hi havia silenci i tot estava recollit, no hi ha com tenir els fills de campaments per poder gaudir d'un diumenge de relax. 
Així que ens hem llevat li dic al Jordi: avui no tinc ganes de fer res!
A mig matí surt el sol i els whatsapp's comencen a treure fum: vermutet, intercanvi de cromos, raquetes a Camprodon...... i hem caigut a la temptació, vermutet al solet a la plaça Lesseps amb bona companyia.... i sincerament, no sé com ha anat, però en dues hores teníem 9 okupes a casa dinant pollastres i patates. 
De postres s'han cruspit les copes que vaig preparar ahir per participar a la convocatòria del blog al plat de març, dedicat al blog de la Teresa Com a casa res, he quedat com una reina!!

El blog de la Teresa és fantàstic, he tingut molts problemes per decidir quina era la recepta escollida i me n'he guardat unes quantes per fer més endavant.

Ingredients:
  • 250 ml de nata per muntar
  • 150 de iogurts la Fageda a temperatura ambient (una mica més d'un)
  • 200 gr de xocolata de cobertura blanca
  • 2 fulles de gelatina
Preparació:
  1. Posar a hidratar la gelatina amb aigua freda.
  2. Fondre la xocolata al microones, perquè no se'us cremi poseu a baixa potència i aneu fent de 30 en 30 segons.
  3. Una vegada estigui fosa afegir el iogurt natural i remenar fins que quedi tot ben incorporat.
  4. Escalfar una mica de nata al microones, quan estigui calenta afegir-hi la gelatina ben escorreguda i remenar fins que es dissolgui. Afegir a la mescla anterior.
  5. Semi muntar la resta de la nata i afegir a la mescla remenant suaument.
  6. Abocar en copes o gotets i reservar a la nevera.



7 comentaris:

  1. Quina textura més bona que té! Ja ho pots ben dir..la tria en el blog de la TEresa era difícil...de bones!

    ResponElimina
  2. Unes postres bonissimes i que pasen com si res...segur que han agradat als "okupes"...jajaj
    Petons

    ResponElimina
  3. Unes postres bonissimes i que pasen com si res...segur que han agradat als "okupes"...jajaj
    Petons

    ResponElimina
  4. Caram que delicat aquest postre!, no sé com t'ho fas perquè sempre tinguis la casa plena de gent o cuinant per a grups, trobades...serà que t'agrada?...jajaja. Moltes gracies per participar guapa!

    ResponElimina
  5. quina escuma més bona! M'agrada molt la trufa de xocolata blanca, però amb iogurt no ho he provat mai! apuntat! petons

    ResponElimina
  6. Una recepta molt ben triada!!! aquestes postres han de saber estupendes. Petons,

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies per remenar a comacasa-res!! jo no he pogut estar per la convocatòria, ni per vosaltres com m'hagués agradat, teníem un gran amic molt greu i diumenge ens va deixar, estem ben tocats.. ! petó i bona setmana

    ResponElimina