Avui us presento un plat ben senzill, tant que els meus fills no entenen que el pengi al blog, però a mi m'agrada moltíssim i penso que sempre puc donar alguna idea a algú que té lluç i no sap com cuinar-lo.
L'he emplatat en aquesta pissarra acompanyat de bròquil en homenatge a la Núria, que és qui me la va regalar i consumidora compulsiva de bròquil, jejejeje!!!
Ingredients:
- lluç (en supremes o a filets sense espines)
- una mica de farina
- salsa de tomàquet
- oli
- sal
Preparació:
- Si no teniu la salsa de tomàquet jo la faig amb un sofregit de ceba i all, després hi afegeixo el tomàquet triturat de llauna, una mica de sucre i sal i deixar coure uns 30 minuts.
- Netejar bé el peix tot comprovant que no hagi quedat alguna espina, salar i enfarinar.
- Fregir volta i volta amb una mica d'oli i posar en una safata per anar al forn.
- Sobre de cada tall de peix posar una capa generosa de salsa de tomàquet.
- Tirar per sobre l'oli sobrant de fregir.
- Coure al forn, preescalfat a 180º, durant 10 minuts.
És un plat fantàstic! Tot ha de tenir cabuda en un receptari de cuina.
ResponEliminaa mi m'agrada molt el lluç amb tomàquet. és super fàcil de fer i està bonissim, que més volem?? petons
ResponElimina