Ahir al facebook vaig escriure això:
Estic nerviosa, demà farem història!
He nascut en una família que sempre ha lluitat per la llengua i la cultura catalana, he tingut el privilegi d'aprendre a llegir i escriure en català durant la dictadura gràcies a la tossuderia dels meus pares
La meva infància rodejada de Cavall Fort, Xesco Boix, Ara va de bo, Terra d'escudella, Enciclopèdia catalana, El zoo d'en pitus...
L'adolescència a minyons escoltes, Lluís Llach, la Trinca, cant coral..
I hem viscut amb il·lusió i a primera linina Sant Boi 1976, 11 setembre 1977, arribada Tarradellas, naixement tv3, som una nació, concert Llach camp del barça, manifestació estatut, les 4 últimes diades, 9n....
Espero que demà tornem a tenir un dia emocionant i que pugui dir als meus nets: jo ho he fet possible.
He nascut en una família que sempre ha lluitat per la llengua i la cultura catalana, he tingut el privilegi d'aprendre a llegir i escriure en català durant la dictadura gràcies a la tossuderia dels meus pares
La meva infància rodejada de Cavall Fort, Xesco Boix, Ara va de bo, Terra d'escudella, Enciclopèdia catalana, El zoo d'en pitus...
L'adolescència a minyons escoltes, Lluís Llach, la Trinca, cant coral..
I hem viscut amb il·lusió i a primera linina Sant Boi 1976, 11 setembre 1977, arribada Tarradellas, naixement tv3, som una nació, concert Llach camp del barça, manifestació estatut, les 4 últimes diades, 9n....
Espero que demà tornem a tenir un dia emocionant i que pugui dir als meus nets: jo ho he fet possible.
Avui a casa hem fet dinar de festa amb plats típics de Catalunya: empedrat, fricandó i crema catalana
Ingredients:
- mongetes seques cuites
- bacallà esqueixat
- tomàquet per amanir
- olives negres
- oli verge d'oliva
- sal
Preparació:
- Primer de tot cal dessalar el bacallà. Per això poseu el bacallà amb aigua freda 24 hores, cal que canvieu 2 vegades l'aigua.
- Talleu ben petitó el tomàquet i amaniu-lo amb oli i sal.
- Tallar ben petit el bacallà.
- En un bol barrejar les mongetes amb el tomàquet amanit, el bacallà i les olives.
- Servir ben fred i amanit amb un bon raig d'oli verge d'oliva.