El temps passa volant i de 20 en 20 ja hem arribat a juliol, on del blog al plat està dedicat al blog de l'Oscar De cuina.
Tot passejant pel seu blog he trobat aquesta amanida refrescant molt oportuna per l'onada de calor que estem patint aquest estiu, i a més no té cap complicació. És d'aquelles receptes que deixes feta abans d'anar a la platja i quan tornes agraeixes tant tenir el dinar preparat.
De ben segur que aquesta amanida ens acompanyarà tot l'estiu i serà protagonista d'algun sopar de la colla.
- síndria
- formatge feta
- olives negres
- pell d'una llimona
- suc de llimona
- vinagre de poma,
- oli verge d¡oliva
- sal i pebre
Preparació:
- Tallar la síndria a dauets de la mateixa mida que el formatge.
- En un bol barrejar la síndria, el formatge i les olives tallades a trossets.
- Fer una vinagreta amb el vinagre de poma, l'oli i el suc de llimona.
- Amanir amb la vinagreta, una mica de sal i pebre i ratllar per sobre la pell de cítric.
- Servir ben fred de la nevera.
m'encanta la síndria als plats salats!! una delícia aquesta amanida! és genial per passar el caloret aquest! petons
ResponEliminafresca i acolorida!, perfecte per a la calor!, gracies per participar!, ara vacances fins a setembre!
ResponEliminaFantàstica! HEm de donar-li més joc a la síndria; que no quedi solament per postres. La combinació amb feta deu ser deliciosa.
ResponEliminaUna amanida fantàstica! La tinc a pendents! Petonets
ResponEliminaUna amanida....molt sorprenent!!! I molt refrescant!!! mmmmmm......
ResponEliminaPetons,
Olga
Una amanida plena de contrastos i tant refrescant! Ideal per lluitar contra aquestes temperatures! Gran elecció! Una abraçada!
ResponEliminaUna amanida plena de contrastos i tant refrescant! Ideal per lluitar contra aquestes temperatures! Gran elecció! Una abraçada!
ResponElimina