Els CriJoArMaEl us desitgem un Nadal ben dolç!
La recepta me la va passar la Mariona i està molt ben explicada amb imatges al blog de la Pili The Pink Cake Factory, aquí us la deixo.
Ingredients:
- 2 làmines de pasta de full
- nocilla
- 1 ou
Preparació:
- Posar una làmina a sobre del marbre i untar amb la xocolata.
- Tapar amb la segona làmina.
- Amb un ganivet donar forma de triangle.
- Fer el talls tal i com podeu veure a la foto.
- Aprofitar els retalls per fer l'estrella i altres decoracions.
- Pintar amb ou batut.
- Posar al forn, preescalfat a 180º, i coure durant 20 minuts.
- Deixar refredar i ja us el podeu cruspir.
quina obra mestre!! petons i bones festes guapa
ResponEliminaQuin arbre més preciós, i tan nadalenc!
ResponEliminaMOOOOOOOOOOOLT ORIGINAL!
ResponEliminaQuè bonic t'ha quedat i que perfecte!!!! Jo el vaig fer l'any passat i no em va quedar tan bé com a tu!!!!
ResponEliminaPetons i...bones festes!!!!
Olga