Aquesta recepta és una de les més esperades per les mares de l'escola, la tinc pendent des de Nadal, a partir d'avui ja no hi ha excusa!
Junt amb el paté de tomàquets secs va sortir a tots els sopars i dinars que vaig fer durant les festes i va agradar molt a tothom. Fàcil, ràpida i amb èxit assegurat, que més voleu?
Ingredients:
- 150 gr de llenties cuites
- 10-12 xampinyons petits
- 50 ml oli d'oliva
- 1 o 2 grans d'all
- 2 cullerades soperes de julivert trinxat
- 1 o 2 torrades de pa integral
- suc d'una llimona
- unes gotes de salsa de soja
Preparació:
- Netejar i tallar els bolets a quarts i sofregir-los.
- Posar tots els ingredients en un bol i triturar amb un batedor elèctric.
- Si us queda molt espès afegiu-hi suc de llimona o oli. Si us queda massa clar ho podeu espessir afegint pa torrat.
- Servi-ho amb torrades o bastonets de pastanaga o api.
Ha de tenir molt èxit, segur!
ResponEliminaGustós, original i molt fàcil de fer, recepta apuntada!