Avui l'Arnau fa 20 anys, i per celebrar-ho he fet aquest pastís amb formatge i xocolata blanca.
Us he de confessar que 20 anys em semblen moltíssims i si miro enrera sembla que fos ahir quan vaig arribar a l'hospital amb cara d'espantada.
Arnau aprofita que el temps passa volant!!!
Per molts anys!
La recepta és del blog de la Laura Coure coulants i tots l'hem trobat molt bo.
Ingredients:
Per a la base:
- 200 gr de galetes tipus Digestive
- 100 gr de mantega
Per al pastís:
- 350 gr de formatge d'untar (Philadelphia)
- 250 gr de xocolata blanca
- 300 ml de llet
- 50 gr de sucre
- 200 ml de nata líquida
- 6 fulles de gelatina
Preparació:
De la base:
- Esmicolar les galetes amb les mans o amb una picadora.
- Barrejar amb la mantega fosa (jo ho faig al microones) i remenar fins que quedi una pasta.
- En un motlle desmuntable folrar el fons amb paper de forn i cobrir amb la massa de galetes tot apretant amb una cullera.
- Reservar a la nevera un mínim d'una hora.
Del pastís:
- En un cassó posar la llet, el sucre i el formatge.
- Posar a hidratar la gelatina.
- Posar al foc i anar remenant.
- Quan agafi temperatura afegir la xocolata trossejada i remenar fins que s'hagi fos del tot.
- Retirar del foc i afegir la gelatina, remenar fins que quedi ben dissolta.
- Muntar la nata.
- Deixar refredar una mica la xocolata i incorporar la nata tot remenant suaument.
- Abocar la barreja dins del motlle i deixar refredar a la nevera d'un dia per l'altre.
- Decorar i servir.
Fa un parell de setmanes vaig fer-ne un de similar, i ens va encantar!! un pastís genial per a celebrar un aniversari especial!!
ResponEliminam' inagino lo bo que deu ser, amb aquets ingredients no pot fallar!
ResponElimina
ResponEliminaCristina; Per a molts anys, als vint anys i per a molts anys a la cuinera...¡¡
Salutacions Cristina¡¡ :O)
Un pastís excel3lent per a un aniversari especial!
ResponEliminaPer molts anys, Arnau!
El meu fill també en farà vint el mes que ve!
Petons
Per molts anys a l’Arnau.
ResponEliminaUn pastis molt bo per un dia ben especial
Petons
PER MOLTS ANYS!!!!!
ResponEliminaOstres quina pinta...jo no sóc de xocolata blanca, sempre ho dic, però quan veig aquestes presentacions i aquests talls....me'n cruspiria un bocí amb mooooolt de gust!, Una abraçada guapa!
i tant que passa volant....el meu divendres en fa 21.
ResponEliminaMoltes felicittas
Per molts anys a l'Arnay! I per molts anys per aquest pastís tan ben trobat!
ResponEliminaMoltíssimes felicitats per aquests meravellosos 20 anys!!!! Un pastís molt bonic per celebrar-ho!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga