Dimecres em van treure la bufeta de la fel i durant un mes he de fer dieta sense grasses, així que us presento el primer plat que he cuinat quan he tornat de l'hospital, una senzilla però molt bona crema de pastanaga.
- 1 kg de pastanagues
- 1 ceba
- 3-4 patates mitjanes
- sal
Preparació:
- Pelar i tallar les patates, les pastanagues i la ceba.
- Posar les verdures en una olla, afegir sal i cobrir amb aigua.
- Bullir durant 20 minuts.
- Triturar amb la batedora elèctrica i servir.
- Ho podeu acompanyar amb una mica de formatge, o encenalls de pernil o cereals...
- Si no esteu de dieta podeu sofregir prèviament la ceba i després afegir les patates i la pastanaga.
Em sembla una recepta boníssima!. Ara no et passis tú cuinant, eh?, que et facin el dinar i el sopar!...
ResponElimina(oi que participaràs al joc que plantejo al meu bloc per a celebrar els 4 anys?...SEGUR QUE PUC COMPTAR AMB TÚ!!!!, merci guapa!, jajaja)
Cris espero que et recuperis ben aviat!!! i aquesta cremeta està molt bona, jo la faig similar i ben sovint i ens encanta! si vols provar a ficar-hi uns trossets de poma per sobre queda genial, i continua sent sense grasses!! un petonet!
ResponEliminaVaja, bona recepta! He provat de tot tipus de verdures però mai de pastanaga! Recupera't i,mira, l´operació bikini, a la llarga, tindrà el seu resultat1 ;-D
ResponEliminaRecuperat ben aviat per poder seguir cuinan coses tan bones!!!
ResponEliminaPetonets
Caram, molts ànims amb la recuperació i ara toca explorar les receptes més sanotes durant un mes :)
ResponEliminaQue bona i fácil de fer la crema de pastanaga! És un imprescindible de l'hivern. A casa sempre fem cremetes per pasar el fred!! Molts petonets
ResponEliminamira que es facil fer cremes i com son de nutritives oi??! m'encanta la de pastanaga noia!! ara si, jo sempre hi he de posar el meu toc de formatge, sino no soc feliç jeje petons
ResponEliminaRecupera't ben aviat i, sobretot, cuida't molt!!!
ResponEliminaUna abraçada,
Olga
Cuida't molt i sobretot deixat cuidar!!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça