La nit de Cap d'Any l'hem celebrada a casa nostra amb els Canals i els Escolà, un gran repte per sorprendre als amics amb un bon sopar i millor companyia.
Aquest any he fet un pica-pica amb Rotllets de Philadelphia i salmó fumat, Olives arrebossades i Paté de tomàquet, de primer la Crema de carbassó i poma amb cruixent de corn flakes, de segon Mandonguilles de porc i calamars amb gambes i de postres Canelons de mel i mató.
La festa ha acabat com cada any amb unes partides al Tabú, nens contra nenes, i com sempre hem guanyant nosaltres per 2 a 0. Aquí queda escrit el resultat i així no hi haurà dubte per l'any vinent jejeje!!
- 1 ceba
- 2 carbassons
- 2 pomes
- 2 patates
- 5 formatgets
- oli
- sal
- pebre
- corn flakes
Preparació:
- Tallar la ceba a daus i posar-la a sofregir amb una mica d'oli.
- Mentrestant pelem i tallem a daus els carbassons i les pomes i els afegim a l'olla junt amb la ceba i ho deixem coure uns 5 minuts.
- A continuació hi afegim les patates pelades i tallades a dauets, salpebrem, ho cobrim tot amb aigua i ho deixem bullir uns 20 minuts.
- Fora del foc afegir els formatgets i triturar. Per evitar que la crema quedi massa clara, abans de posar els formatgets trec una mica del brou i un cop triturat el vaig afegint fins aconseguir la consistència desitjada.
- En una paella amb una mica d'oli saltejar els cereals tot vigilant que no se'ns cremin.
- Servir la crema ben calenta acompanyada dels cereals.
jejej quina gracia la decoració amb corn flakes!! m0ho apunto! petons
ResponEliminaMolt original l'acompanyament amb corn flakes!!! No he fet mai la combinació de carbassó i poma però ha de ser boníssima!! Un sopar de luxe!
ResponEliminaA la meva filla li encantarà!!! Què original!!!
ResponEliminaFEliç 2014 i bona Diada de REis!!! Petons,
Olga
uau quin sopar!! i de postres els canelons :)
ResponEliminaM'apunto la idea del cruixent amb els corn flakes, ha de quedar molt bo.