Ahir per dinar vaig fer aquest senzill, però boníssim, plat de lluç al forn.
He de confessar que per mi el millor són les patates!!!
Ingredients:
- 4 supremes de lluç
- 4 patates
- 2 cebes
- 1 got de vi blanc
- 2 grans d'all
- julivert
- pebre negre
- pebre vermell dolç
- oli verge d'oliva
Preparació:
- Pelar, netejar les patates i tallar-les a rodanxes fines.
- Pelar i tallar les cebes a rodanxes fines.
- En una safata per anar al forn posar un bon raig d'oli d'oliva i cobrir el fons amb les rodanxes de patata i ceba.
- Salpebrar i regar amb el vi blanc.
- Coure al forn preescalfat a 250° entre 25 i 35 minuts.
- Afegir-hi les supremes de lluç salpebrades, escampar l'all i julivert trinxat i amanir amb oli.
- Tornar al forn fins que el lluç estigui cuit, entre 10 i 15 minuts.
- Espolvorejar amb pebre vermell dolç i servir.
A mi també em passa com a tu amb aquest tipus de plats.....les patates són lo millor!!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
EL lluç al forn no falla! a mi m'encanta, i si té patatetes molt millor!! un petó!
ResponElimina