dilluns, 13 de febrer del 2012

Pastís de formatge i maduixes


Ahir a la tarda Can CriJoArMaEl es va transformar en un cabaret. Vem tenir el luxe que vinguessin la Roser, en Joan i l'Helena i ens presentessin el seu espectacle de petit format "Cabaret". Com a públic els amics i parents que ens van ajudar a preparar la festa de 18 anys de l'Arnau, ja se sap ajudar sempre té premi.
Tots vem gaudir amb els titelles i les històries que ens va explicar la Roser, els petits artistes de paper ballaven i cantaven tot interpretant els diferents números musicals de l'espectacle, per acabar brindant tots junts amb cava i una mica de pastís vestit per a l'ocasió.


Aquí podeu veure un petit resum fotogràfic de la gala.


El pastís que vaig fer és d'una recepta que venia amb el formatge Philadelphia, en la versió original a sobre del formatge hi anava una capa de melmelada de fruits del bosc i jo en canvi he fet una capa de gelatina de maduixa.

Ingredients:
  • 150 gr de galetes Digestive
  • 80 gr de mantega
  • 350 gr de nata
  • 350 gr de Philadelphia
  • 40 gr de sucre
  • 5 gr de gelatina Royal en pols
  • 1 pot de melmelada de maduixa
  • 1 sobre de gelatina Royal en pols
  • 100 ml d'aigua
Preparació:
  1. Per a la base triturar les galetes i barrejar amb la mantega fosa. Col·locar la barreja en el fons d'un motlle desmuntable i deixar-ho refredar 10 minuts a la nevera. La recepta inicial eren 75 gr de galetes i 30 de mantega.
  2. Mentrestant posar a bullir la nata, el sucre i el formatge.
  3. Retirar del foc, colar-ho i afegir els 5 gr de gelatina. Remanar bé i abocar-ho dins del motlle i deixar refredar un mínim de 6 hores.
  4. Per a la capa de maduixa disoldre el sobre de gelatina amb l'aigua freda. Posar a escalfar la melmelada al microones (si té trossos abans podeu passar-la per la batedora) i un cop calenta barrejar amb l'aigua i la gelatina. Abocar la mescla sobre de la capa de formatge i deixar un parell d'hores a la nevera abans de servir.

4 comentaris:

  1. Una manera fantàstica de passar aquesta tarda gèlida de diumenge.
    Segur que aquest pastís va ser una bona recompensa per tanta preparació i espectacles ;)

    ResponElimina
  2. Dons ara he vist que jo no tinc publicat el meu pastis de formatge,jaja
    Quina tarda mes divertida...
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Sempre disposats a celebrar coses en familia!, si senyora! Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Sempre trobem una excusa per fer un pastís, oi? Jo en tinc un semblant però amb gelatina de maduixa natural.

    ResponElimina