Ahir a la tarda Can CriJoArMaEl es va transformar en un cabaret. Vem tenir el luxe que vinguessin la Roser, en Joan i l'Helena i ens presentessin el seu espectacle de petit format "Cabaret". Com a públic els amics i parents que ens van ajudar a preparar la festa de 18 anys de l'Arnau, ja se sap ajudar sempre té premi.
Tots vem gaudir amb els titelles i les històries que ens va explicar la Roser, els petits artistes de paper ballaven i cantaven tot interpretant els diferents números musicals de l'espectacle, per acabar brindant tots junts amb cava i una mica de pastís vestit per a l'ocasió.
Aquí podeu veure un petit resum fotogràfic de la gala.
El pastís que vaig fer és d'una recepta que venia amb el formatge Philadelphia, en la versió original a sobre del formatge hi anava una capa de melmelada de fruits del bosc i jo en canvi he fet una capa de gelatina de maduixa.
Ingredients:
- 150 gr de galetes Digestive
- 80 gr de mantega
- 350 gr de nata
- 350 gr de Philadelphia
- 40 gr de sucre
- 5 gr de gelatina Royal en pols
- 1 pot de melmelada de maduixa
- 1 sobre de gelatina Royal en pols
- 100 ml d'aigua
- Per a la base triturar les galetes i barrejar amb la mantega fosa. Col·locar la barreja en el fons d'un motlle desmuntable i deixar-ho refredar 10 minuts a la nevera. La recepta inicial eren 75 gr de galetes i 30 de mantega.
- Mentrestant posar a bullir la nata, el sucre i el formatge.
- Retirar del foc, colar-ho i afegir els 5 gr de gelatina. Remanar bé i abocar-ho dins del motlle i deixar refredar un mínim de 6 hores.
- Per a la capa de maduixa disoldre el sobre de gelatina amb l'aigua freda. Posar a escalfar la melmelada al microones (si té trossos abans podeu passar-la per la batedora) i un cop calenta barrejar amb l'aigua i la gelatina. Abocar la mescla sobre de la capa de formatge i deixar un parell d'hores a la nevera abans de servir.
Una manera fantàstica de passar aquesta tarda gèlida de diumenge.
ResponEliminaSegur que aquest pastís va ser una bona recompensa per tanta preparació i espectacles ;)
Dons ara he vist que jo no tinc publicat el meu pastis de formatge,jaja
ResponEliminaQuina tarda mes divertida...
Petonets.
Sempre disposats a celebrar coses en familia!, si senyora! Una abraçada.
ResponEliminaSempre trobem una excusa per fer un pastís, oi? Jo en tinc un semblant però amb gelatina de maduixa natural.
ResponElimina