Com passa el temps...., fa quatre dies que penjava la recepta del 15 i sense adonar-me'n ja ha passat un altre mes!
Aquesta vegada a la recepta del 15 agafen el protagonisme els torrons.
Jo fins avui no n'havia fet mai i aquest any m'havia proposat de fer-ne, així que la proposta dels nois d'Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta m'ha anat com anell al dit i tot i que no he estat gaire original estic contenta del resultat.
A casa nostra l'encarregat de fer arribar els torrons a casa és el Tió, i sense que serveixi de precedent aquest any s'ha avançat cagant dues caixes de torró de trufa que és el que més ens agrada.
Ha tingut tant d'èxit que una mica més i no me'n queda per la foto!!!!
Les caixes les ha fet en Jordi tot aprofitant uns retalls de cartolina que havien sobrat a la impremta, han quedat xules, no?
La recepta és la que ens proposaven des d'Els Fogons de la Bordeta canviant el Baileys per Cointreau. Tenia moltes propostes però el temps se m'ha tirat a sobre i de moment només n'he fet d'un tipus.
Com a motlle he fet servir un tertrabrick de llet partit per la meitat.
Ingredients: (1 barra de torró)
- 75 gr de xocolata de cobertura (cobertura)
- 175 gr de xocolata de cobertura (per la trufa)
- 70 ml de nata
- 50 gr de sucre
- 35 gr de mantega
- 2 cullerades de Cointreau
- un bon grapat d'avellanes torrades
Preparació:
- Fondre la xocolata per la cobertura (75gr) amb unes gotes d'aigua i cobrir tota la base del motlle i les parets. Deixar refredat del tot.
- Escalfar la nata amb el sucre i la mantega fins que faci un bull i avocar-ho sobre de la xocolata (175gr) que tindrem trossejada. Remenar fins aconseguir que la xocolata s'hagi fos del tot.
- Afegir-hi el Cointreau i les avellanes i remenar-ho per que quedi ben repartit.
- Cobrir el motlle amb aquesta trufa i deixar-ho refredar a la nevera, us aconsello d'un dia per l'altre.
- Desmotllar i ja el teniu llest.
Ooooh, m'alegra molt que us hagi agradat la recepta! Jo tinc pendent de fer-la amb Cointreau, què bona!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
La xocolata i el licor... de vici total!! ah! i les caixes precioses!!!
ResponEliminaMmm... Jo si té xocolata, ja m'hi apunto, però amb el toc de cointreau... Ja ha d'estar de vici!
ResponEliminaMOltíssimes gràcies per participar!
Petonets!
I mira que és bo!
ResponEliminaQue bona aquesta combinació, es el preferit del meu marit, amb cointreau .. m´apunto la recepta. Petons,
ResponEliminaLes caixes han quedat maquísimes i el torró .. d'escàndol! Petonets
ResponEliminaFantàstic torró, fantàstica capseta, fantàstica targeteta, fantàstica tú!!!. Jo també el volia fer amb cointreau però com que no en tenia l'he fet amb whisky que és la única cosa que en tenia un culet... Hem fet torrons semblants: visca la xocolata negra!!! Una abr´çada.
ResponEliminaJuasss el contreau li dóna el punt perfectee!!! un torró per repetir i repetir. m'agrada que duguin licors...jijij petons
ResponEliminaAquest torró, a casa, els hi encantará.
ResponEliminaPetonets.
Tremendo amb el toc de Cointreau :)
ResponEliminaEns hem posat d'acord amb el torró de cointreau!!! Hips!!!! jijiji!!!
ResponEliminaT'ha quedat perfecte!
Petuents,
Eva.
Quina sort tenir aquest tió tan generós :)
ResponEliminaUna proposta molt bona, amb cointreau per mi millor que el Baileys ;)
Molt bona proposta, les caixes están genials!
ResponEliminaUn petonet