Cada any el dia de Nadal m'agrada posar un petit detallet al plat de cadascú. Recordo quan era petita i anava a dinar a casa de l'Àvia Carme, quan obríem la porta del menjador sempre se sentien uns OHHHH!! Aquella taula cada any feia il·lusió, tothom tenia el seu detallet sobre el plat. Des de ja fa uns anys que em toca a mi fer el Nadal i m'agrada seguir la tradició familiar.
Per aquest Nadal he preparat una bosseta amb bombons casolans recepta de la Mercè del blog Destapant cassoles. Jo els he farcit amb una avellana, crema de xocolata, coco i melmelada de maduixa. Espero que demà quan arribin els convidats facin OHHHHH!
Ingredients:
- Xocolata de cobertura (negra, blanca, amb llet)
- melmelada de maduixa, crema de xocolata, coco, fruits secs
Preparació:
- Fondre la xocolata al microones vigilant que no es cremi. Remenar fins que quedi ben desfeta.
- Amb un motlle de silicona fer una primera capa de xocolata vigilant que quedi tots els laterals coberts.
- Posar a la nevera durant 5 minuts per que s'endureixi.
- Farcir el bombó amb el que més ens agradi.
- Acabar d'omplir amb xocolata.
- Posar a la nevera 20 minuts i ja es pot desenmotllar.
Un detallet preciós i molt nadalenc :)
ResponEliminaBon Nadal i feliç any nou!
Uns bombons fantàstics per tal d'endolcir el Nadal.
ResponEliminaQue tingueu molt bones festes i un millor 2011.
Una forta abraçada
Aquest és un detall preciós, em penso que quan arribin a casa et costarà fer-los marxar jeje.
ResponEliminaAquests regalets són els que de veritat agraden, i no costen gens oi?
Que passis un Nadal i unes festes de conya ;)
Aquest és un detall preciós, em penso que quan arribin a casa et costarà fer-los marxar jeje.
ResponEliminaAquests regalets són els que de veritat agraden, i no costen gens oi?
Que passis un Nadal i unes festes de conya ;)
Es un detall fantastic i a mes t'han quedat genials! Que ha sobrat alguna bosseta? :-)
ResponEliminaBon Nadal!!!
Segur que devien fer l'oh tan esperat! Són guapíssims!
ResponEliminaMoltes gràcies a tots, des d'aquí us en faig arribar un detallet per tots vosaltres!! Bon any!!!
ResponElimina