Ahir al vespre vam anar a sopar a casa d'en Wences i la Cuncep, vam fer el "sopar de la truita", cadascú portava alguna truita i una mica de pa amb tomàquet. A mi em va venir de gust fer com a pica pica aquest Fos de Philadelphia amb verduretes que ens va explicar Luciano Villar al curs del Club social Caprabo, us ho recomano ja que està molt bo i es fa en un moment, el que es triga en tallar les verduretes.
Ingredients:
- 200 gr de Philadelphia
- 1 tomàquet madur
- 1/2 ceba de Figueres
- 1/2 pebrot verd
- 1/3 de pebrot vermell
- oli verge d'oliva
- sal
Preparació:
- En una terrina per anar al forn posar-hi el formatge tot donant forma de cilindre, si teniu un motlle d'aro d'uns 7 cm de diàmetre us anirà molt bé. Tingueu en compte que aquesta terrina serà la que us servirà per servir-ho.
- Posar al forn a 200º per dalt i baix durant 15 minuts o fins que comenci a gratinar-se.
- Mentre tenim el formatge al forn tallar les verduretes ben petites. El tomàquet es pot pelar i treure-li les llavors. Amanir-ho amb abundant oli i sal. Si us agrada que piqui podeu posar-hi bitxo o tabasco, jo vaig posar unes gotetes d'oli picant que és el que tenia a ma.
- Quan estigui el formatge treure'l del forn i posar-hi les verdures per sobre. Servir al moment acompanyat de "Nachos" que serviran de cullera.
Oh, això ha de ser boníssim, em sembla que ja sé què fare demà per sopar (avui ja no hi sóc a temps!)
ResponEliminaJa,ja, sembla que coincidim en ingredient i font d'informació!, aquesta és de les que sabia que faria algún dia, t'ha quedat fantàstica i segur va ser un èxit al sopar. La classe a Caprabo va ser molt profitosa!Una abraçada Cristina!
ResponEliminaM'encanten les verduretes així crues i amb formatge han de ser boníssimes, i amb aquests natxos podria anar fent sense adonar-me'n.
ResponEliminaUn pica pica excel·lent ;)
A casa també l'hem fet i va triomfar.. ja veus com una cosa tan senzilla pot sorprendre a tothom i tenir tan èxit, oi?
ResponEliminaCristina,
ResponEliminaSaludable i deliciós, ah! i amb una presentació perfecte.
Una abraçada
I tant qu ha de ser bo! Ens encanten els plats amb nachos, són tan versàtils i deliciosos!
ResponEliminaAixò que has fet és com un trempó (però sense el formatge!)
ResponEliminaQuina bona pinta!
Sembla mentida la versatilitat que té aquest formatge, el que has cuinat és sensacional, a nosaltres només ens queda donar-te les gràcies per compartir-ho.
ResponEliminaLa combinacio del formatge, a més gratinat, amb les verduretes, ha de ser deliciosa...
ResponEliminaCristina; Ho recordo... aquest plat preparat per al Luciano... com tot el que va explicar, bones combinacions per un bon formatge.
ResponEliminaQue vagi de gust Cristina¡¡
Visc a la cuina,
ResponEliminaja veuràs que es fa molt ràpid i agrada molt!
Mercè,
hem coincidit!! Fes-ho,ja veuràs com vola!!
Acabat de fer,
tens raó, és d'anar fent i fent....
Gemma,
és que la combinació és fantàstica!!
Els fogons de la Bordeta,
si us encanten els plats amb nachos aquest segur que té èxit!
Xavier,
sí és com un trempò amb versió tapa!
La cuina vermella,
el taller del Caprabo va ser genial i un bon reclam publicitari per aquest formatge, ara sempre en tinc a la nevera.
Anna,
fins i tot el meu fill que no és molt de verdures se'n va llepar els dits.
Josep,
per mi classe fantàstica, casi ho he fet tot!!
quina bona pinta!
ResponEliminaque interessant poder assistir a aquests cursos de Caprabo :)
que tinguis un feliç dia
Un pica pica molt imaginatiu... i divertit ...
ResponEliminaUn a abraçada
Quin greu no haver pogut venir aquell dia, aquet pica-pica a de quedar boníssim.
ResponEliminaPetons