dilluns, 27 de setembre del 2010

Llaminera amb pasta de full


Dimecres passat quan vaig anar al curs del Club social Caprabo em van presentar a la Isabel i així que vaig arribar a casa vaig entrar al seu blog La cuina de la Isabel i em vaig trobar amb aquesta recepta que em va cridar molt l'atenció per la senzillesa i la bona presentació, de seguida vaig tenir clar que seria el segon plat del dinar de La Mercè. Només despertar-me el dijous vaig encarregar al Jordi que pasés per la Boqueria a comprar una bona llaminera i el divendres amb en Marcel vam posar mans a la massa i en un tres i no res teníem aquest plat al forn a punt de ser servit a taula.


Ingredients:
  • Una llaminera de porc
  • Una làmina de pasta de full
  • Paté
  • Sal
  • Un ou

Preparació:
  1. Salar la llaminera i untar-la amb el paté.
  2. Embolicar la llaminera amb la pasta de full i pintar-la amb l'ou batut.
  3. Posar al forn preescalfat a 200º durant 30 minuts o fins que la pasta de full estigui cuita.
  4. Jo vaig servir-la amb una salsa de formatges que vaig fer barrejant Philadelphia de formatge blau amb una mica d'aigua i escalfant 30 segons al microones.

7 comentaris:

  1. Fantàstica llaminera com la de la Isabel.La presentació és molt i molt atractiva.Pel que veig en Marcel apunta claríssim al món de la cuina,oi?, ja té una bona mestra a casa...Una abraçada guapa!(finalment sí que vaig a la classe d'Artero el dia 19, tú podràs?, ja em diràs alguna cosa.)

    ResponElimina
  2. M'ha fet ilussió que aquesta recepta us agradi.
    Fàcil i bona, es d'alló de quedar bé.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Amb el paté deus quedar una llaminera molt més melosa i gustosa... m'apunto la idea ;)
    La presentació t'ha quedat fantàstica!

    ResponElimina
  4. Em sembla que t'hauràs de repartir el mèrit d'aquesta recepta amb el Marcel, eh?. T'ha quedat fantàstica!

    ResponElimina
  5. Mercè,
    la recepta de la Isabel és fantàstica!! En Marcel no sé que serà però s'ho passa bé fent de tot, tant està a la cuina com fent bricolatge amb en Jordi...
    El dia 19 en principi no vindré, em va una mica malament.

    Isabel,
    moltes gràcies per deixar-me-la compartir!!

    Gemma,
    està boníssima, l'Èlia s'ho va menjar moooooolt bé!!

    Glòria,
    i tant que ho repartim, és un bon ajudant!

    ResponElimina
  6. Torna de les vacances i trobar-me amb aquesta llaminera fantàstica, Ummmm,
    Petons

    ResponElimina
  7. T'ha quedat fantàstica!!! quina bona presència que fa! i segur que no en va sobrar. Ho provaré!

    ResponElimina