A principis de setembre vaig anar a dinar en un bar-restaurant del barri i vaig demanar amanida de cranc, em va agradar tant que vaig decidir fer-la per l'aniversari de l'Èlia, des d'aquell dia que en Marcel en menjaria cada dia per dinar.
Amb les mides que us poso vaig omplir 12 bols petits.
Ingredients:
- 250 gr de sucedani de cranc ratllat
- 3-4 rodanxes de pinya natural
- 3 ous durs
- salsa rosa
- bastonets per decorar
Preparació:
- Tallar la pinya i els ous durs a trossets petitons.
- Barrejar el cranc amb la pinya, els ous i la salsa rosa i deixar-ho refredar a la nevera.
- Servir ben fred acompanyat de bastonets.
Una amanida ben senzilla i que a mi m'agradaria moltíssim, no sé si tant com per menjar-ne cada dia...però sovint!. Aquests bols tant xulos...ajuden a la presentació,eh?,Fins ben aviat!
ResponEliminaés fantàstica, a més l'has presentat de meravella!!! Bravo.
ResponEliminaLa presentació d'aquesta amanida és molt bonica.
ResponEliminaUna recepta molt senzilla i bona. Me l' anoto!
ResponEliminaUn plat ràpid, fàcil de preparar i amb un resultat excepcional.
ResponEliminaUna abraçada
A casa aquestes amanides tambe tenen molt èxit. Fresquetes sempre vénen molt de gust i agraden a tothom!
ResponEliminacranc amb pinya.. bona pensada ho tastaré!!
ResponEliminaUna abraçada
Ohhh que bo! Mencanten aquests aperitius que a més són fàcils de fer! Jo li treuré la pinya ja que sóc alèrgica!
ResponEliminaGràcies per tots els vostres comentaris. Teniu raó, és una amanida ben senzilla de fer i que ve molt de gust. Al presentar-la en bols petits cundeix molt i queda més elegant
ResponEliminaHola Cristina :
ResponEliminaAcabo de fer una passejada per el teu blog.
El trobo interesant.
Me l'apunto a blogs que segueixo.
Una abraçada
ISABEL