El dimecres vaig anar a un taller de cuina de l'espai del consum Bonpreu que donava en Pep Nogué. Era la primera vegada que hi anava i em va agradar moltíssim per que a part d'aprendre receptes noves en Pep ens va explicar trucs per aplicar a la cuina de cada dia i anècdotes molt divertides.
Mentre ens ensenyava a fer aquesta amanida ja tenia clar que la la faria per dinar aquest dissabte, i al final del taller quan la vaig provar ja no en tenia cap dubte.
La vinagreta que acompanya aquest pollastre ens pot servir per acompanyar qualsevol amanida, la veritat es que a casa ha tingut molt èxit i els plats han quedat ben nets de tant sucar-hi pa.
Ingredients (per a 4 persones):
- 1 mango
- 2 pomes golden
- 3 pebrots verds
- 2 pits de pollastre
- oli, sal i pebre
- Tallar a tires els pebrots i saltejar-los amb una mica d'oli i sal en una paella i reservar.
- Tallar a tires les pomes i el mango.
- Salpebrar el pollastre, coure'l a la planxa i deixar-lo refredar.
- En un bol barrejar les fruites amb els pebrots i servir-ho d'acompanyament del pollastre amanit amb una vinagreta d'olives. També es pot barrejar tot en un bol i servir a taula els plats.
- 200 ml d'oli extraverge
- 50 ml de vinagre de mòdena
- 100 gr d'olives negres sense pinyol
- sal
- En un pot posar tots els ingredients menys la sal i triturar amb un batedor elèctric.
- Rectificar de sal si és necessari.
En Pep Nogué és genial, ens agrada moltíssim, és un pou de saviesa, oi?
ResponEliminaAquesta salsa tan tropical és meravellosa!
Una amanida ben atractiva i ben refrescant!. El pitjor, treure els pinyols de les olives negres, oi?
ResponEliminaM'agrada molt posar fruites a l'amanida i aquesta es genial. La salsa també sembla boníssima!
ResponEliminaUna salseta ben bona per aquesta amanida amb fruites i pollastre. Mmmm
ResponEliminaEi cristina, aquest el vas tastar a gust,eh?... el del Pep gairebé només l'olor...je,je. T'ha quedat molt ben presentat, a mi va ser la recepta que més em va agradar.A reveure!
ResponEliminaEn Pep Nogué és genial, oi?
ResponEliminaM'agrada molt aquest acompanyament de fruites, el trobo molt original. I la vinagreta sensacional!
La tenim pendent, dons en Miquel que també va ser a la classe d’en Pep Nogué, diu que es molt bo, però desprès de veure aquesta teva la provaré molt aviat.
ResponEliminaMolts petons
La cuina vermella,
ResponEliminano havia anat mai a cap taller d'en Pep Nogué i m'ho vaig passar molt bé. La salsa fantàstica.
Glòria,
la veritat és que vaig comprar olives sense pinyols per anar més ràpid.
Visc a la cuina,
a mi també m'agrada molt combinar les amanides amb la fruita.
Anna,
la salsa boníssima i l'amanida molt refrescant.
Mercè,
de seguida vaig pensar que la faria el dissabte, la vaig trobar molt bona. M'he apuntat el dia 8 a artero.
Gemma,
vaig disfrutar molt amb en Pep Nogué, molt divertit i interessant.
Fem un mos,
vaig coincidir amb en Miquel, prova-la segur que t'agrada!!
Jo vaig tastar-ho a Vinyols i em va semblar excel·lent. Sobretot la salseta! Aquest plat sí que m'animaré a fer-lo.
ResponEliminaVaig tenir la sort de tastar-lo, l'Ori m'en va portar una mica i... es exquisit !!! Cris, no vaig recordar-me de fert'en el comentari en directe... vem estar tant estressats el cap de semtemana!!!!
ResponEliminaGràcies per tot (taller, fotos, recull de l'estada...).
Ets un crack!