Com ja vaig dir l'altre dia durant aquesta setmana tenim un noi alemany a casa, resulta que és vegeterià i això fa que la meva imaginació a l'hora de preparar els àpats hagi de ser més enginyosa que mai. Aquest dissabte teníem ganes de fer una fideuà de peix, és un dels meus plats preferits, però l'hem adaptat i hem fet una fideuà de verdures extraordinària.
A casa l'especialista en fideuas és en Jordi, tot i que aquesta vegada la vam fer entre els dos.
Ingredients: (5 persones)
- 500 gr de fideus del número 2
- 1 ceba
- 5 alls tendres
- 5 espàrrecs
- 2 porros
- 6 xampinyons grans
- 1 pebrot verd
- 1 l de brou de verdures
- oli
Preparació:
- Netejar les verdures i tallar-les a trossets.
- Amb una mica d'oli sofregir el pebrot, els alls tendres, els espàrrecs i els porros sense que agafin color.
- Reservar i sofregir la ceba picada o tallada molt petita.
- Quan comenci a agafar color afegir-hi els xampinyons, donar quatre voltes i incorporar-hi la resta de verdures.
- En una paella enrossir els fideus amb una mica d'oli. No posar-los tot de cop ja que ens quedarien uns molt cremats i els altres blancs.
- Incorporar els fideus a les verdures i cobrir amb el brou.
- Coure a foc viu fins que es begui el brou (uns 10 minuts).
- Apagar el foc i deixar reposar tapat amb un drap durant uns 5 minuts.
- Es pot acompanyar d'all i oli.
Amb espàrrecs, és fantàstica aquesta fideuà!! ideal per aquest dispeser tan feliç que teniu a casa!! petons.
ResponEliminaDe verdures!boníssim,a casa meva triomfa segur!a més amés la tria de verdures és molt encertada!mercè-DC
ResponEliminaUn plat 100% de diumenge! I de verdures segur que m'agradaria, aquest noi alemany ha fet molta sort venint a casa vostra, eh? ;)
ResponEliminaM'agraden molt tots els pats 100% vegeterians! Tinc una amiga, que l'anyoro molt allà on sigui, que ho és i quan anava a casa seva gaudia d'alló més. Doncs t'ha quedat genial.
ResponEliminaPetonets