dissabte, 23 de gener del 2010

Tartaletes de formatge i melmelada de tomàquet


Avui he tingut a dinar a la junta de la coral La Fuga dels Lluisos de Gràcia que en sóc excantaire i actúalment encara hi canta el meu marit. Aquest any és el desè aniversari de la seva fundació i estan preparant els actes per celebrar-ho. A les 4 de la tarda tenien assaig, preparen el Réquiem de Mozart, i han aprofitat el migdia per fer la reunió de junta a casa nostra mentre jo els hi preparava el dinar.

He decidit fer un primer plat a base de pica pica, així podien anar menjant mentre feien la reunió, pollastre amb vi de segon i panna cotta de iogurt de postres.

De pica pica he fet crema d'espinacs i espàrrecs, truitetes de patates i tartaletes variades (codony i formatge, ceba caramelitzada i formatge i les de formatge i melmelada de tomàquet).


Aquesta recepta és molt fàcil de fer i molt vistosa, la vaig treure del blog del Manel Cuinar és generós jo hi he afegit sèsam per donar-hi un toc diferent.

Ingredients:

  • Tartaletes
  • Formatge d'untar tipus philadelphia
  • Melmelada de tomàquet
  • Sèsam

Preparació:

  1. A cada tartaleta posar una culleradeta de formatge i de melmelada.
  2. Acabar amb una mica de sèsam per sobre.

4 comentaris:

  1. M'encanta la combinació de formatge i mermelada de tomàquet!!! Deliciós!
    Petunets,
    Eva

    ResponElimina
  2. La melmelada de tomàquet i el formatge formen una parella sensacional. Segur que aquests cantaires devien quedar encantats amb aquest dinar ;)

    ResponElimina
  3. Vols dir que les reunions s'acabaran si el poses aquests plats?. Jo demanaria pròrroga segur. Una abraçada

    ResponElimina
  4. Eva, deliciós, ràpid de fer i molt decoratiu.

    Gemma, crec que a partir d'ara sempre voldran fer les reunions a casa!!

    Josep, aquest divendres ja volien tornar, no sé que passa però fan més reunions que mai.

    ResponElimina