dilluns, 14 de setembre del 2009

Raïm amb tomàquet i formatge de cabra


A l'estiu a Gaüses els de la colla organitzem moltes activitats: sopars, cinema a la fresca, coctels, berenars, ... Als sopars cada família porta alguna cosa per picar o de postres i el de la casa fa el plat principal (botifarrada, sardinada, macarronada, musclada, fricandorada,....). El dia de la sardinada els nostres veïns van portar aquest plat tan original i tan bo.
Com a comiat de l'estiu els de la nostra casa vam fer un petit aperitiu, jo vaig fer aquest plat i l'Helena ens va deleitar amb un còctel Coronel que també estava boníssim.

Aquesta recepta l'he presentada al concurs de les millors receptes de formatge del portal de cuines de tv3.


Ingredients:

  • Raïm
  • Cherrys
  • Formatge de cabra de rulo
  • Reducció de vinagre de Mòdena
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

Preparació:

  1. En una safata per anar al forn posar-hi el raïm sense llavors i oberts per la meitat.
  2. Afegir-hi els tomàquets partits en dos.
  3. Posar-hi el formatge tallat a trossos.
  4. Amanir amb l'oli d'oliva, la reducció de vinagre, sal i pebre.
  5. Posar-ho al forn a 200º durant uns 15 minuts.
  6. És bo menjar-ho tebi.



3 comentaris:

  1. "Uva y queso sabe a beso" :)
    Però aquesta recepta encara és molt millor!!! Amb el tomàquet i menjada tebiona... la trobo senzillament genial!

    ResponElimina
  2. Un "tot terreny" recullit en un petit plat, com aquest... formatge, reim, tomàquets... senzillament interessant¡¡. Que vaigi de gust Josepb -menja de bacallà-.

    ResponElimina
  3. Què bo!!! mai no he tastat una amanida així, l´apunto!!! petonets

    ResponElimina