Ja ha arribat la calor i comencen a venir de gust els plats refrescants!! Jo a l'estiu si trobo bons tomàquets l'acostumo a fer una vegada per setmana. A mi em ve molt de gust després d'un matí de platja!!!
Aquest plat és fantàstic, ja que el pots deixar preparat a primera hora del matí i just abans de dinar només cal omplir els tomàquets i acabar de decorar-los.
Ingredients:
- 4 tomàquets
- 3/4 d'una tarrina de philadelphia
- 2 llaunes de tonyina (de les petites)
- un rajolí de crema de llet
- suc de llimona
- 4 anxoves
- 4 olives negres
- sal
- Escapçar i buidar els tomàquets.
- Salar l'interior i posar-los en un plat capervall a la nevera perque tregui tota l'aigua.
- En un bol i amb l'ajuda d'una forquilla barrejar la tonyina i el formatge.
- Afegir-hi la crema de llet i la llimona i barrejar-ho tot fins aconseguir una pasta homogènia.
- Reservar-ho a la nevera com a mínim una horeta.
- Omplir els tomàquets amb el farcit i decorar amb una anxova i una oliva.
Sí Sí! aquests platets ara comencen a venir molt de gust! i amb mil variants, amb salsa rosa, o ensaldilla o ous durs o... els tomàquets farcits sempre són bons.
ResponEliminaLa combinació que ens proposes em sembla molt encertada :)