El dia 29 d'abril vaig anar a un curs de cuina i nutrició de La Sirena adreçat a famílies nombroses. Pels que no ho sabeu La Sirena fa un 5% de descompte de tots els seus productes a les famílies nombroses, només cal omplir un formulari i rebreu a casa una targeta que caldrà presentar al fer la compra. Si ho sou val la pena!!!
L'objectiu d'aquest curs era fer receptes ràpides i econòmiques, una d'elles és aquesta crema de pèsols que vaig fer ahir per sopar i que va tenir molt èxit.
Ingredients:
- 600gr de pèsols
- 1 ceba
- 1 porro
- alfàbrega
- 1l d'aigua
- sal, pebre i oli d'oliva
Preparació:
- Barrejar l'alfàbrega amb un gotes d'oli d'oliva i deixar que es vagi aromatitzant. Aquest oli es pot conservar a la nevera.
- Tallar el porro i la ceba i coure amb un rajolí d'oli a poc foc sense que agafi color durant uns cinc minuts.
- Afegir-hi els pèsols directament congelats i l'aigua.
- Quan l'aigua comenci a bullir deixar-ho coure 8 minuts.
- Triturar-ho amb la batedora i salpebrar-ho.
- Si vols que la crema quedi més fina passar-la per un colador xines. Jo us ho recomano, sino queden trossets de pell.
- Aromatitzar la crema amb unes gotes de l'oli d'alfàbrega.
Hem fet la teva quiche de bacon i pernil i ha estat un èxit. Ja hem comprat espàrrecs per fer la d'espàrrecs amb formatge. Ara prenem nota d'aquesta darrera recepta que has posat, la crema de pèssols. Aquest blog és un "chollu"
ResponEliminaJa hem localitzat la recepta de la pilota de futbol. A veure si la fem també.
Joaqui
Trobo que aquesta iniciativa de la Sirena està molt bé, que alimentar una família amb molta colla surt molt car! I si a sobre t'ensenyen receptes sanes i ràpides com aquesta, genial!!
ResponEliminaHola Cristina! Moltes gràcies per la teva visita al meu blog (fins ara no havia vist el comentari a Fem galetes!). No sabia això de la Sirena. li comentaré a ma germana que té 3 nenes!!! ;)
ResponEliminaAquesta crema té una pinta boníssima!!
Petunets,
Eva.