dimarts, 23 d’abril del 2024

Rosa de pana cotta

 


Amb aquesta rosa de pana cotta els CriJoArMaEl vem celebrar Sant Jordi ahir al vespre.

La recepta és de La cuina no fa por i com que s'ha de congelar per poder desemmotllar ho vaig deixar preparat una setmana abans.

Ingredients: 

  • 400 gr de iogurt grec sense sucre
  • 100 gr de coulís de maduixa (300 gr de maduixots i 30 gr de sucre)
  • 25 gr de sucre de llustre
  • 4 fulles de gelatina
  • 150 gr de nata muntada
Preparació:
  1. Preparar el coulís: netejar els maduixots i tallar a trossets. Coure'ls amb el sucre uns 10 minuts fins que es desfacin. Triturar i reservar.
  2. Hidratar fulles de gelatina amb aigua freda durant 5 minuts.
  3. Barrejar les fulles hidratades i ben escorregudes amb 100 gr de coulís que encara estigui calent.
  4. Barrejar el iogurt amb el sucre.
  5. Afegir el coulís i la nata muntada i barrejar suaument.
  6. Omplir els motlles de rosa amb la mescla i posar al congelador un mínim de 4 hores.
  7. Desemmotllar quan estigui congelat i deixar a la nevera fins a l'hora de menjar.
  8. Decorar amb el coulís restant.