Dissabte passat vem anar a comprar fruita i verdura a Can Juanals, sempre que hem estiuejat a S'Agaró hem aprofitat per comprar-hi, a dia d'avui és un luxe poder menjar fruita i verdura acabada de collir. Entrar a la botiga de la masia és un plaer, tot al seu lloc dins de grans cistells i gran varietat de tomàquets, mongetes, enciams, melmelades casolanes, oli, vi ...
Em va cridar l'atenció les patates violetes, n'havia sentit a parlar però no les havia tastat mai. La Glòria em va recomanar coure-les bullides amb pell i fer-ne una amanida.
Diumenge com a últim dinar a S'Agaró i després d'un bon bany a la platja teníem aquesta amanida de colors i ben refrescant a taula, on tots els ingredients eren de Can Juanals.
- Patates violetes
- Tomàquets per amanir
- Ous durs
- Salsa verda
Preparació:
- Netejar bé les patates i bullir-les sense treure la pell amb abundant aigua amb sal. Jo les he tingut 20 minuts.
- Un cop estiguin fredes pelar-les i tallar-les a rodanxes.
- Pelar els tomàquets (els podeu escaldar) i tallar-los a dauets. Amanir-los amb oli i sal.
- Pelar els ous durs.
- Barrejar les patates amb els tomàquets, els ous i amanir-ho tot amb salsa verda.
- Servir-ho ben fred.
aquestes patates només les he vist a la boqueria! i fan mooolt bona pinta! queda el plat super vistós! petons
ResponEliminaQuin assortit de colors més bonic!!!! Una bonica i bona amanida!
ResponEliminaPetons i bon setembre!
Olga
Queden super vistoses amb aquest color tan bonic... Una amanida que entra pels ulls, ben bona i ben sana!
ResponElimina